Aquest lloc web pot utilitzar cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la vostra experiència . política de privacitat.

-->

 
 
 
 

La Universitat de Cervera. Novetats
Relació provisional dels concursants seleccionats + Actes de les Comissions de selecció.
 
Membres de les comissions per a la selecció de professorat tutor

Descarrega el document
 
 
Relació DEFINITIVA de concursants a les places de Venia del Centre Associat UNED Cervera
 
 
  
Relació PROVISIONAL d'admesos i exclosos


 
 
Les places de la convocatòria, a més de l'atenció telemàtica, s'impartiran presencialment a la seu del Centre Associat de Cervera
 
Presentació de les Subsanacions
La presentació de subsanacions s'haurà de realitzar a través del registre electrònic, dirigides al Centre Associat a la UNED de CERVERA, codi DIR3 Unitat U02800213; bé acudint de manera presencial a qualsevol oficina d'assistència en matèria de registres connectada,
 
sent l'únic mitjà vàlid de presentació.

No s'admetran subsanacions fora de termini ni presentades per cap altre mitjà excepte l'indicat.
 
 
Convocatòria de places de professors-tutors presencials del c.a. Uned Cervera, pel curs 2024-2025.


Calendari de la convocatòriaAnunci Convocatòria de places

Annex I Relació de places

Annex II Model de curriculum

Barem50è. aniversari del Centre de la UNED a Cervera


El passat divendres dia 16 de febrer, a les 19h, al Paranimf de la Universitat de Cervera, es va celebrar l’acte de commemoració dels 50 anys de la creació del Centre de la UNED a Cervera. Concretament el 30 de març de 2023 va fer 50 anys de la signatura del conveni per a la creació del Centre i aquest es va inaugura en un acte solemne el 7 d’abril de 1973.L’acte va estar presidit per el Rector de la UNED, Sr. Ricardo Mairal, el President de la Diputació de Lleida, Sr. Joan Talarn, el Paer en cap de Cervera, Sr. Jan Pomés i el Director del Centre de Cervera, Sr Joan Puig. La presentació va anar a càrrec de la Sra. Ramona Secanell que va ser administrativa del Centre durant gran part dels 50 anys.

Van assistir el Vicerrector de Centres de la UNED, Sr. Jesús de Andrés, i diverses autoritats així com exdirectius, exprofessors, professors, alumnes, exalumnes i personal d’administració i serveis de tot aquest període.La Coral Ginesta va interpretar dos temes i en la cloenda el “Gaudeamus Igitur”, el Sr. Ramon Maria Xuclà va fer una introducció a la història del Centre i va fer esment de les persones que hi han format part i ara ja no estan entre nosaltres. També es va fer un agraïment al Sr. Albert Llona, que no va poder assistir, en reconeixement a la seva feina de Director des de 1984 fins a 2018, període en que el Centre es va consolidar i va créixer. Va adreçar unes paraules el Sr. Francisco Rivero que va ser Director de 1973 fins a 1983. Es va presentar el vídeo commemoratiu que fa un resum del que és la UNED de Cervera i del que es farà difusió a les xarxes i es va repartir als assistents un dossier que es publicarà a la revista Segarrra actualitat del mes de febrer. Tot va cloure amb un refrigeri durant el qual tothom va poder retrobar-se i veure fotografies de tot aquest llarg període que esperem pugui ser molt més llarg i donar oportunitat d’estudiar a moltes persones com fins ara.


BONES FESTES A TOTS/ES!

Des del Centre UNED de Cervera us volem desitjar que tingueu unes molt bones festes i us recordem que el centre estarà tancat des del dia 24/12/23 al 07/01/24.Relació definitiva de candidates seleccionades


Relació provisional dels concursants seleccionats. Actes de les Comissions de selecció.

Composició comissions de valoració places UNED Cervera.


Composició comissions de valoració places UNED Cervera.Presentació del llibre "289 días"Relació DEFINITIVA d'admesos i exclosos


 
Relació PROVISIONAL d'admesos i exclosos


 
Us recordarem que el Centre UNED de Cervera estarà tancat amb motiu de les festes nadalenques des del dia 24/12/22 al 06/01/23.

Ja tenim els llibres de la bibliografia de les assignatures pel curs 22/23Els podeu trobar a la llibreria virtual i a la llibreria física de Cervera


Convocatòria pública de professorat tutor interíOberta la convocatòria per cobrir vacants de professorat tutor interí de les següents titulacions:
  • Psicologia
  • Educació Infantil
  • Educació Social i Pedagogia
  • Sociologia i Ciències Polítiques
Els/les aspirants han d’enviar, abans del 15 d’agost de 2022, un correu a  info@cervera.uned.es indicant les assignatures a les que opta i adjuntant el Currículum Vitae.

Enllaços:

Horari d'estiu. Del 21 de juny al 31 d'agost.Obert de Dilluns a Divendres de 8h a 14h.

Dissabte de 9h a 13h.

Agost: de l'1 al 15 tancat per vacances.


A partir del dia 15 de juny comença el període de préstec d’estiu a la Biblioteca.
Si demaneu llibres a partir d’aquesta data el préstec es prorroga fins al dia 12 de setembre perquè gaudiu d’ells durant l’estiu i aprofiteu al màxim si els necessiteu per estudiar per setembre

Enllaç a la informació de l’app de biblioteques ed la UNED


Relació definitiva de candidats /es seleccionats /es


A partir del 18 de maig, obertura del termini de reclamacions.
Els concursants podran presentar reclamació al resultat de la selecció, al Centre Associat en el termini de set dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de les Actes de les Comissions de Selecció.

Descarrega el documentConvocatòria de places de professors-tutors presencials del c.a. Uned Cervera, pel curs 2022-2023.


Anunci Convocatòria de placesAnnex I Relació de places

Annex II Model de sol·licitud

Annex III Model de Curriculum

Annex IV Barem

Calendari del procediment


 
Borsa de treball per cobrir substitucions.
Vacances de Nadal

El centre romandrà tancat des del 24 de desembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos. Bones Festes!


SESSIÓ D'ACOLLIDA VIRTUAL

Divendres 30 de octubre de 2020 a les 18h. A través de la TEAMS

Enllaç a la sessió

Guia d'accés a TEAMSCOMUNICAT. CANVI EN LA MODALITAT DE TUTORIES DEL 15 AL 30 D’OCTUBRE

Degut a les noves restriccions per fer front a la pandèmia de COVID-19 aprovades per la Generalitat, les universitats catalanes hem de passar a format en línia totes les activitats excepte les pràctiques i les activitats d’avaluació presencials. En principi, aquesta restricció està vigent des del 15 d'octubre fins el 30 d'octubre.

Això afecta a les tutories previstes pel 24 d'octubre que es passaran a format en línia. Si les restriccions s’allarguen anirem passant les tutories afectades a format en línia.

Com accedir a les aules de webconferencia (aules AVIP) per seguir les tutories en línia?

La Sala de lectura de la Biblioteca està oberta en l'horari habitual i amb la sala de lectura a disposició dels alumnes.

També està en servei el préstec i recollida de llibres.Convocatòria de places presencials a professors-tutors del c.a. uned cervera, pel curs 2020-2021.


RELACIÓ DEFINITIVA DE CONCURSANTS DE PLACES RECLAMADES.
La Secretaria i la Llibreria del Centre estan obertes al públic en el seu horari habitual, prioritzant sempre l’atenció telefònica i el correu electrònic.La Sala de lectura de la Biblioteca està tancada fins a nou avís, però continua oferint el servei de préstec i recollida de llibres.

Correus electrònics:

info@cervera.uned.es
libreria@cervera.uned.es
biblioteca@cervera.uned.es


Telèfon: 973530789.

CONVOCATÒRIA DE PLACES PRESENCIALS A PROFESSORS-TUTORS DEL C.A. UNED CERVERA, PEL CURS 2020-2021.El Real Decret 537/2020, de 22 de maig (BOE n. 145, de 23 de maig de 2020), es preveu l’aixecament de la suspensió de termes i de la interrupció dels terminis administratius, establint, amb efectes de 1 de juny de 2020, la cancel·lació de la disposició addicional tercera del Real Decret 463/2020 de 14 de març. D’aquesta manera es preveu que es reprengui el còmput dels terminis des d’aquesta mateixa data. En conseqüència el termini d’esmena que va quedar interromput, es reiniciarà el dia 1 de juny, comprenent el període entre 1 i 12 de juny, ambdós inclosos.

Davant la suspensió de l’activitat universitària, el Consorci Universitari del Centre Associat a la UNED de Cervera informaSe suspenen totes les activitats presencials: tutories, pràctiques, etc.

L’atenció presencial queda suspesa i es durà a terme a través del correu electrònic i telefònicament: info@cervera.uned.es tel. 973530789

L’edifici romandrà tancat al públic

Suspensió temporal tutories presencials UNED Cervera


Queden suspeses temporalment les tutories presencials en aquest Centre de la UNED de Cervera, des d'aquest dissabte dia 14 de març, fins a nou avís.

També es mantindrà tancada al públic la biblioteca del centre i les aules d'informàtica.

Us mantindrem informats en la forma que s’anirà organitzant tot.
CONVOCATÒRIA DE PLACES PRESENCIALS A PROFESSORS-TUTORS DEL C.A. UNED CERVERA, PEL CURS 2020-2021.


D'acord en la disposició adicional tercera del Real Decret 463/2020 de 14 de març. en el que es declara l'estat d'alarma, es suspenen i s'interrompen tots els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic, per tant es suspèn la convocatòria de Places de Professor-Tutor pel curs 2020-2021. Els terminis es restabliran quan procedeixi.RECTIFICACIÓ D’UNA PLAÇA A L’ANNEXE I

ANEXE I
RELACIÓ PROVISIONAL DE PARTICIPANTS ADMESOS I EXCLOSOS
Plaça 1

Plaça 2

Plaça 3

Plaça 4

Plaça 5

Plaça 6

Plaça 7

Plaça 8

Plaça 9Convocatoria de places

Annexe I

Annexe II Model de sol·licitud

Annexe III Model de curriculum

Annexe IV

Sol·licitud de reclamacionsEl Centre de Cervera romandrà tancat des del 23 de desembre fins el 6 de gener, ambdós inclosos, en motiu de les festes nadalenques.


Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida s’ha renovat l’aula d’informàtica i també s’ha adquirit material per les aules AVIP
L’aula d’informàtica és a disposició dels nostres alumnes perquè pugueu treballar als cursos virtuals, a través dels quals podeu fer un seguiment de les diferents assignatures i una avaluació continua de les mateixes, accedint als fòrums de coordinació tutorial. També realitzar pràctiques obligatòries amb ordinador i amb programari específic de l’assignatura (disseny assistit per ordinador, programació de software...) etc.

Per altra banda al Centre disposem de 3 aules AVIP –Plataforma Audiovisual sobre tecnologia IP- que proporciona “presencialitat virtual”, consisteix en que des de qualsevol Centre o Aula AVIP es pugui accedir i participar a les activitats presencials de qualsevol altre Centre o aula AVIP de la UNED. A més a més, des de qualsevol punt amb connexió a internet els usuaris poden accedir a aquests serveis, tant en directe com en diferit.


CONVOCATORIA DEL CONCURS DE PLACES DE PROFESSOR-TUTOR CURS 2019-2020


Organismes Col·laboradors: