Aquest lloc web pot utilitzar cookies i altres tecnologies perquè puguem millorar la vostra experiència . política de privacitat.

 
 
 
 

La Universitat de Cervera. Novetats

BONES FESTES A TOTS/ES!

Des del Centre UNED de Cervera us volem desitjar que tingueu unes molt bones festes i us recordem que el centre estarà tancat des del dia 24/12/23 al 07/01/24.Relació definitiva de candidates seleccionades


Relació provisional dels concursants seleccionats. Actes de les Comissions de selecció.

Composició comissions de valoració places UNED Cervera.


Composició comissions de valoració places UNED Cervera.Presentació del llibre "289 días"Relació DEFINITIVA d'admesos i exclosos


 
Relació PROVISIONAL d'admesos i exclosos


 
Us recordarem que el Centre UNED de Cervera estarà tancat amb motiu de les festes nadalenques des del dia 24/12/22 al 06/01/23.

Ja tenim els llibres de la bibliografia de les assignatures pel curs 22/23Els podeu trobar a la llibreria virtual i a la llibreria física de Cervera


Convocatòria pública de professorat tutor interíOberta la convocatòria per cobrir vacants de professorat tutor interí de les següents titulacions:
  • Psicologia
  • Educació Infantil
  • Educació Social i Pedagogia
  • Sociologia i Ciències Polítiques
Els/les aspirants han d’enviar, abans del 15 d’agost de 2022, un correu a  info@cervera.uned.es indicant les assignatures a les que opta i adjuntant el Currículum Vitae.

Enllaços:

Horari d'estiu. Del 21 de juny al 31 d'agost.Obert de Dilluns a Divendres de 8h a 14h.

Dissabte de 9h a 13h.

Agost: de l'1 al 15 tancat per vacances.


A partir del dia 15 de juny comença el període de préstec d’estiu a la Biblioteca.
Si demaneu llibres a partir d’aquesta data el préstec es prorroga fins al dia 12 de setembre perquè gaudiu d’ells durant l’estiu i aprofiteu al màxim si els necessiteu per estudiar per setembre

Enllaç a la informació de l’app de biblioteques ed la UNED


Relació definitiva de candidats /es seleccionats /es


A partir del 18 de maig, obertura del termini de reclamacions.
Els concursants podran presentar reclamació al resultat de la selecció, al Centre Associat en el termini de set dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de les Actes de les Comissions de Selecció.

Descarrega el documentConvocatòria de places de professors-tutors presencials del c.a. Uned Cervera, pel curs 2022-2023.


Anunci Convocatòria de placesAnnex I Relació de places

Annex II Model de sol·licitud

Annex III Model de Curriculum

Annex IV Barem

Calendari del procediment


 
Borsa de treball per cobrir substitucions.
Vacances de Nadal

El centre romandrà tancat des del 24 de desembre fins al 6 de gener, ambdós inclosos. Bones Festes!


SESSIÓ D'ACOLLIDA VIRTUAL

Divendres 30 de octubre de 2020 a les 18h. A través de la TEAMS

Enllaç a la sessió

Guia d'accés a TEAMSCOMUNICAT. CANVI EN LA MODALITAT DE TUTORIES DEL 15 AL 30 D’OCTUBRE

Degut a les noves restriccions per fer front a la pandèmia de COVID-19 aprovades per la Generalitat, les universitats catalanes hem de passar a format en línia totes les activitats excepte les pràctiques i les activitats d’avaluació presencials. En principi, aquesta restricció està vigent des del 15 d'octubre fins el 30 d'octubre.

Això afecta a les tutories previstes pel 24 d'octubre que es passaran a format en línia. Si les restriccions s’allarguen anirem passant les tutories afectades a format en línia.

Com accedir a les aules de webconferencia (aules AVIP) per seguir les tutories en línia?

La Sala de lectura de la Biblioteca està oberta en l'horari habitual i amb la sala de lectura a disposició dels alumnes.

També està en servei el préstec i recollida de llibres.Convocatòria de places presencials a professors-tutors del c.a. uned cervera, pel curs 2020-2021.


RELACIÓ DEFINITIVA DE CONCURSANTS DE PLACES RECLAMADES.
La Secretaria i la Llibreria del Centre estan obertes al públic en el seu horari habitual, prioritzant sempre l’atenció telefònica i el correu electrònic.La Sala de lectura de la Biblioteca està tancada fins a nou avís, però continua oferint el servei de préstec i recollida de llibres.

Correus electrònics:

info@cervera.uned.es
libreria@cervera.uned.es
biblioteca@cervera.uned.es


Telèfon: 973530789.

CONVOCATÒRIA DE PLACES PRESENCIALS A PROFESSORS-TUTORS DEL C.A. UNED CERVERA, PEL CURS 2020-2021.El Real Decret 537/2020, de 22 de maig (BOE n. 145, de 23 de maig de 2020), es preveu l’aixecament de la suspensió de termes i de la interrupció dels terminis administratius, establint, amb efectes de 1 de juny de 2020, la cancel·lació de la disposició addicional tercera del Real Decret 463/2020 de 14 de març. D’aquesta manera es preveu que es reprengui el còmput dels terminis des d’aquesta mateixa data. En conseqüència el termini d’esmena que va quedar interromput, es reiniciarà el dia 1 de juny, comprenent el període entre 1 i 12 de juny, ambdós inclosos.

Davant la suspensió de l’activitat universitària, el Consorci Universitari del Centre Associat a la UNED de Cervera informaSe suspenen totes les activitats presencials: tutories, pràctiques, etc.

L’atenció presencial queda suspesa i es durà a terme a través del correu electrònic i telefònicament: info@cervera.uned.es tel. 973530789

L’edifici romandrà tancat al públic

Suspensió temporal tutories presencials UNED Cervera


Queden suspeses temporalment les tutories presencials en aquest Centre de la UNED de Cervera, des d'aquest dissabte dia 14 de març, fins a nou avís.

També es mantindrà tancada al públic la biblioteca del centre i les aules d'informàtica.

Us mantindrem informats en la forma que s’anirà organitzant tot.
CONVOCATÒRIA DE PLACES PRESENCIALS A PROFESSORS-TUTORS DEL C.A. UNED CERVERA, PEL CURS 2020-2021.


D'acord en la disposició adicional tercera del Real Decret 463/2020 de 14 de març. en el que es declara l'estat d'alarma, es suspenen i s'interrompen tots els terminis per a la tramitació dels procediments de les entitats del sector públic, per tant es suspèn la convocatòria de Places de Professor-Tutor pel curs 2020-2021. Els terminis es restabliran quan procedeixi.RECTIFICACIÓ D’UNA PLAÇA A L’ANNEXE I

ANEXE I
RELACIÓ PROVISIONAL DE PARTICIPANTS ADMESOS I EXCLOSOS
Plaça 1

Plaça 2

Plaça 3

Plaça 4

Plaça 5

Plaça 6

Plaça 7

Plaça 8

Plaça 9Convocatoria de places

Annexe I

Annexe II Model de sol·licitud

Annexe III Model de curriculum

Annexe IV

Sol·licitud de reclamacionsEl Centre de Cervera romandrà tancat des del 23 de desembre fins el 6 de gener, ambdós inclosos, en motiu de les festes nadalenques.


Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida s’ha renovat l’aula d’informàtica i també s’ha adquirit material per les aules AVIP
L’aula d’informàtica és a disposició dels nostres alumnes perquè pugueu treballar als cursos virtuals, a través dels quals podeu fer un seguiment de les diferents assignatures i una avaluació continua de les mateixes, accedint als fòrums de coordinació tutorial. També realitzar pràctiques obligatòries amb ordinador i amb programari específic de l’assignatura (disseny assistit per ordinador, programació de software...) etc.

Per altra banda al Centre disposem de 3 aules AVIP –Plataforma Audiovisual sobre tecnologia IP- que proporciona “presencialitat virtual”, consisteix en que des de qualsevol Centre o Aula AVIP es pugui accedir i participar a les activitats presencials de qualsevol altre Centre o aula AVIP de la UNED. A més a més, des de qualsevol punt amb connexió a internet els usuaris poden accedir a aquests serveis, tant en directe com en diferit.


CONVOCATORIA DEL CONCURS DE PLACES DE PROFESSOR-TUTOR CURS 2019-2020


Organismes Col·laboradors: